Inmiddels ben ik alweer 15,5 week zwanger van mijn twee ukkies en alhoewel ik al heel wat uurtjes op internet doorgebracht heb op zoek naar allerlei informatie en dingen die echt nodig zijn kan ik daar alsnog wel uren aan besteden. We hebben inmiddels al een kinderkamer (met slechts 1 ledikantje dus ik moet er nog 1 vinden), 2 maxi cosi’s en een Bugaboo Donkey twin kinderwagen via het internet weten te scoren. Een tweeling krijgen heeft namelijk geen enkele financiële voordelen, het maakt het krijgen van een kindje alleen maar duurder. 

Ik roep al jaren dat als ik ooit het geluk heb zwanger te raken dat ik een co-sleeper wil naast mijn bed (want, makkelijker met nachtvoedingen) en dat ik mijn kindje wil dragen. Nou is twee kindjes dragen ineens heel andere koek, maar het blijkt te kunnen en mocht het niet lukken dan kan ik het nog altijd afwisselen of misschien vind Johan het uiteindelijk ook wel leuk om er een op zijn buik te knopen.

Ah fijn, ik ben mijzelf sinds kort helemaal aan het verdiepen in het dragen van je kindje. En ik heb Johan beloofd een neutrale kleur te kopen zodat hij kan kijken of hij het wat vind, deze neutrale kleur wordt dan van hem en dan mag ik er achteraf een kopen in mijn eigen kleur. Maar zodra je op zoek gaat naar een draagdoek kom je ineens de mooiste geweven doeken tegen met de mooiste kleuren en dan is het ineens heel moeilijk om een zo neutraal mogelijke draagdoek te kopen.

Uiteindelijk heb ik er toch een gevonden die neutraal is, namelijk de Little Frog – Amber.

Draagdoek

Maar daarnaast heb ik inmiddels ook een enorme wishlist opgebouwd met doeken die ik ook wel erg mooi vind en graag zou willen hebben! Waaronder deze 4 mooierds!

Draagdoek01Draagdoek03

Draagdoek02Draagdoek04

7 Thoughts on “Zoveel keus

 1. Wauw, twee? Dat had ik even gemist, leuk zeg!

 2. Sanne on 7 september 2015 at 21:34 said:

  Oeee ja dat lijkt me moeilijk kiezen!
  Ik vind die met die sterretjes heel gaaf en eigenlijk ook redelijk neutraal.
  Hopelijk bevalt het Johan ook en kun jij flitsende doeken aanschaffen!

 3. Wat heerlijk om dit allemaal op te zoeken! En ik ben het helemaal eens met het kopen van die draagdoeken. Mocht ik ook de kans krijgen om moeder te worden, zou ook ik graag de doeken willen dragen. Lijkt mij zo mooi om je kindje dicht bij je te dragen en toch beide handen vrij te hebben. En ook ik zou op zoek gaan naar meerdere varianten. Heerlijk om bij je outfits aan te passen!

 4. Moekie :-) on 11 september 2015 at 14:50 said:

  Hier de trotse Oma :-) ik vind het zo leuk!! Als we een keer samen weg gaan draag ik er ook een LEUK!!!

 5. Wat leuk twee! Double more fun haha. De little frog vind ik erg mooi.

 6. Ik ben gek op draagdoeken (mijn dochter is nu 5 maanden), ik heb een geweven ByKay. Heel fijn ding!

 7. De draagdoeken zijn zo leuk! Ik vind die gekleurde wel erg tof!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation