Enige tijd geleden kwam ik via een plaatsgenootje in aanraking met het merk Stampin up! Een onwijs mooi merk met stempels, papier, stanzen, ponsen van een enorm mooie kwaliteit. De stempels zijn zo gedetailleerd, zo had ik ze nog niet eerder gezien! Toen ik weer thuis was zocht ik wat informatie over het merk op en ik zag dat je ook demonstratrice van het merk kunt worden. Binnen een week had ik besloten dat ik dat ging doen!

En vanaf nu mag ik mij inderdaad officieel demonstratrice noemen van Stampin up! Ik heb inmiddels onwijs leuke stempels en papiertjes binnen gekregen van het merk zodat ik iedereen kan laten zien wat je daar allemaal mee kunt maken.

Inmiddels heb ik 1 scrapbooklayout ervan gemaakt en 1 verjaardagskaartje.

Balloonfish Scuba Dive Happy-Birthday
Ik ben van plan om binnenkort ook workshops en party’s te gaan geven met deze producten zodat ik mensen ook echt kennis kan laten maken met deze producten. Je kan het vergelijken met een tupperware party maar dan met leukere producten :)

Omdat ik van mijn blog geen reclameblog wil maken heb ik een apart gedeelte gemaakt op mijn blog waar je terecht kunt voor alles wat met Stampin Up, scrappen en creatief bezig zijn te maken heeft. Het is niet zo dat ik hier nooit meer iets over scrappen zal plaatsen maar het grootste gedeelte is toch wel daar te vinden! Mocht je het leuk vinden om dat te volgen voeg dan vooral scrapwith.rovanice.com toe aan je Bloglovin!

Scrapwith

6 Thoughts on “Stampin up!

  1. Mamsie on 7 mei 2014 at 09:41 said:

    Hoi schat volgens mijn doet de link het niet goed,
    want hij zegt pagina niet gevonden.

  2. Echt heel erg leuk gedaan! (: Ik doe het je niet na, denk ik. Liefs, Stella.

  3. wauw, echt mooi!

  4. Leuk joh ! Ikzelf ben niet van t stempelen maar t papier is prachtig !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation