Een tijdje geleden heb ik een workshop gedaan bij Scrapdelight waarbij gebruik werd gemaakt van project life page protectors. Ik wilde daarna zelf ook aan de gang met Project Life maar ik wist niet zo goed waar ik moest beginnen. Na Amerika koos ik wat foto’s uit die ik wilde verwerken en ik ging aan de slag.

Dit is mijn eerste Project Life pagina. Niet dat ik er geheel tevreden mee ben maar ik moet even wennen aan het feit dat je niet 1 layout maakt maar een geheel moet creëren met allemaal verschillende kaartjes. Voor een eerste keer best prima dus.

PL_Yosemite

5 Thoughts on “Project life; Yosemite

  1. Hartstikke leuk!!

  2. Ik vind het heel erg leuk!

  3. Ik vind het als eerste keer echt goed gelukt hoor !

    gr Elise

  4. Mamsie on 8 december 2014 at 22:03 said:

    Ik vind het ook erg leuk!!

  5. Leuke lay-out! Jammer dat ik niet naar SD kon! :(

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation