Rond tien voor tien zaten we in de auto om haar op te halen voor een dagje Monkeytown, ik had haar nog nooit echt ergens mee naartoe genomen dus ik had er onwijs veel zin in. Eenmaal bij m’n nichtje thuis aangekomen vroeg ik haar of ze mee ging, zonder twijfel kreeg ik een volmondig ja te horen. 

Monkeytown01

Ik kreeg een schattig roze rugzakje mee en haar autostoeltje en we konden op weg. Gelukkig was het niet ver weg en in de auto oefenden we nog even op de naam “monkeytown”. Ik hoefde het maar twee keer te herhalen en mevrouw sprak het al vloeiend na. Eenmaal aangekomen, betaalden we haar entree en madam was los. Zonder te weten waar ze naartoe ging rende ze de hal in.

Monkeytown02

Eerst haar jas en schoenen uit en dan even samen aftasten wat ze gaat doen in het dreumesgedeelte. Ze is hier nog nooit geweest en dus moet tante Veronica overal mee naartoe. En dus klim en klauter ik overal door heen en help ik haar door de survivalbaan heen. Als een echt aapje klimt ze door de speeltoestellen en bij de glijbanen heeft ze nog even een kleine aanmoediging nodig.

Monkeytown03

Het duurt niet lang voordat ze volledig op haar gemak is en al snel zoeft ze van de ene kant naar de andere kant. Wij gaan even zitten maar al snel komt ze me halen want ik moet mee spelen! Uiteindelijk blijven we zo’n 3 uurtjes, spelen en rennen we, drinken we fristi en chocomel en eten we een tosti. Maar na 3 uurtjes is het toch echt tijd om weer te gaan. Ze is moe en stribbelt niet tegen, ze heeft het leuk gehad, maar ik weet niet wie er meer van genoten heeft.. Keira of ik?

Monkeytown04

5 Thoughts on “Monkeytown

  1. Wat lief he. Fijn dat er toch van die binnen speeltuinen zijn .. Wij hebben wat gemist vroeger

  2. Je was zelf ook bekaf zeker?

  3. Stiekem jammer dat mijn neefje en nichtje echt al veel te oud zijn voor van die indoor playgrounds. Geen excuus meer om zelf ook lekker te klimmen en te klauteren. ;)

  4. Monkey Town is hier ook een groot succes! :) Ik ga niet meer mee hoor, gelukkig spelen ze graag samen dus dat scheelt.

  5. Mamsie on 2 april 2015 at 13:58 said:

    Wat een schitterend Kind, wat een blij droppie en zo lief!!!!!!!! ik hou heel veel van je Keira. Geniet maar lekker van het leven. Je kleine Oma :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation