Wie mij op Instagram en Facebook volgt hebben het al vaker voorbij zien komen, op 28 augustus ben ik weer tante geworden van twee prachtige kereltjes die ik mijn neefjes mag noemen. Zij hebben de namen Jayden en Collin meegekregen en vonden het nodig om iets te vroeg op deze wereld te komen. Ze zijn met 34 weken zwangerschap geboren en deden het boven verwachting goed. Ze zijn alweer een tijdje thuis en ik heb al een paar keer lekker met ze mogen knuffelen.

Tweeling001

Toen ze nog in het ziekenhuis lagen mochten we ze nog niet aanraken of vasthouden. Het is te risicovol om ze bloot te stellen aan eventuele infecties en dus mochten alleen papa, mama en Keira ze aanraken en vasthouden. Het is begrijpelijk en ik heb ook tijdens het maken van de foto’s voor de geboortekaartjes enorm mijn best gedaan om ze niet vast te pakken of op hun plek te leggen maar wat was dat moeilijk zeg! Toen ik dan ook een berichtje kreeg van mijn schoonzus of ik met ze kwam knuffelen hoefde ik niet lang na te denken en ben ik als een speer naar hun huis gegaan, waar ik eerst Jayden en daarna Collin in mijn armen kreeg.

Tweeling003Tijdens de zwangerschap heb ik ooit glunderend aan mijn broer gevraagd of ik, als ze geboren waren, een foto mocht van mij met de twee mannetjes in mijn armen. Wat leek me dat leuk om twee van die kleintjes in mijn armen te hebben. Steeds kwam het er maar niet van omdat ze beide knock out lagen te slapen en het dan belangrijk was om ze te laten slapen, maar toen we afgelopen weekend een spontaan bezoekje brachten kreeg ik ineens de kans om ze beide in mijn armen te houden.

Tweeling002

Lang kon ik niet van dit moment genieten, want met bijna 3 kilo in de ene arm en iets meer dan 3 kilo in de andere arm werd het me (ok ok ik had ‘s ochtends ook een pittig lesje bootcamp gehad) al snel te zwaar en nam mijn broer een van de twee alweer van me over. Uiteraard nadat er eerst een partij foto’s gemaakt werden. En ik zie het zelf, ik glunder op de foto’s zo enorm! Wat ben ik trots!

11 Thoughts on “Mijn neefjes

 1. Wat een mooie jochies! Hehe, je lijkt wel mama zo, staat je goed!

 2. Wat een geluk, 2 mooie neefjes! verder sluit ik me aan bij Dennis.. staat je goed! :)

 3. Alsnog gefeliciteerd met je neefjes! :D het is inderdaad een gele toffe foto, met twee van die babies in je armen!

 4. Wat een gave foto ! Jij hebt heel wat te scrappen haha

 5. Leuk beschreven

 6. Wat word ik vrolijk van wat je schrijft :) Zo leuk, wat een schatjes en je ziet echt op de foto’s hoe erg je ervan geniet!

 7. Wat staan jullie er met z’n 3en mooi op! Je ziet echt dat je een trotse tante bent :)

 8. Awww lief. En die laatste foto<3

 9. Mamsie on 9 oktober 2014 at 12:32 said:

  Super leuk die fotootjes vooral die laatste ;-).

 10. Leuke namen ook!

 11. Ahh wat een schatjes! Terecht dat je zo op het moment zat te wachten dat jij ze eindelijk in je armen mocht nemen! Heerlijk! En de plaatjes zijn super geworden; je straalt van oor tot oor! Beginnen jou eierstokken nog niet te rammelen? ;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation