Vlak voordat Johan en ik gingen trouwen zijn de eerste vrienden uit onze vriendengroep papa en mama geworden. Op 18 april werd het kleine meisje vroeg in de ochtend geboren en al snel werden wij op de hoogte gebracht van dit mooie geluk! We hadden een mooi bord laten maken en die hebben we die avond nog in de tuin gezet. En een week later mocht ik foto’s maken van dit veel te wakkere meisje.

Ik heb al vaker foto’s gemaakt van baby’s maar tot op heden is het me nooit gelukt om er één in slaap te krijgen. Ik moet dus nog veel oefenen met deze kleine mensjes als ik eens een keer foto’s wil maken van een slapende baby. Toch heb ik een paar mooie foto’s van dit kleine meisje kunnen maken van Esmée kunnen maken.

Esmee (7)

Esmee (4)w

Esmee (5)w

Esmee (6)

7 Thoughts on “Lieve kleine Esmée

  1. Ach wat een ontzettend mooi meisje. Ik vind foto’s maken van een baby ook lastig haha. Ze doen nooit wat jij wilt ;-)

  2. Mooie foto’s en prachtige ogen ;)

  3. Mooie foto’s!!

  4. Mooie foto’s!

  5. Wauw, prachtige foto’s <3

  6. ahhh lieve foto’s!

  7. Prachtige foto’s zeg!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation