Ik loop hopeloos achter met het maken van mijn fotoboeken, ik heb dan ook verschillende manieren waarop ik mijn foto’s verwerk. Zo vind ik het leuk om te scrappen, doe ik ook aan project life en maak ik ook nog eens fotoalbums digitaal. Alles kost bij mij veel tijd omdat ik gewoon enorm perfectionistisch ben. En dat is niet erg, maar dat zorgt er helaas wel voor dat ik nogal achter loop. 

Zo ben ik nog steeds met het fotoalbum bezig van Amerika, terwijl we toch alweer bijna een jaar terug zijn. Ondertussen ben ik alweer naar Berlijn, Praag en Berlijn geweest en daarvan heb ik eigenlijk ook wel weer genoeg foto’s om een heel album van elk uitje te maken. Ik denk alleen niet dat ik daar ooit aan toe kom als ik op dit tempo doorga.

Alhoewel mijn fotoalbum van Amerika nog niet af is, vind ik het toch wel leuk om een paar bladzijdes te laten zien. Ik ben er namelijk wel altijd meer dan tevreden over als ik dan klaar ben met een paar pagina’s :)

Onderstaand de eerste pagina’s van mijn album, het zijn spreads, dus een linker en rechterpagina.

BoekAmerika01
BoekAmerika02 BoekAmerika03 BoekAmerika04 BoekAmerika05BoekAmerika07 BoekAmerika08 BoekAmerika09 BoekAmerika10

7 Thoughts on “Fotoboek Amerika

 1. prachtig ! Herkenbaar, ik,scrap en PL ook en idd naast een full time job lukt t mij ook niet om bij te blijven

 2. Ik ben ook alweer bijna een jaar terug uit Amerika, een prachtige rondreis door west USA: http://blog.suzannekamps.nl/awesome-roadtrip-door-west-usa/. Mooi begin van jouw boek hoor, helaas ben ik niet zo creatief. Mijn doel: fotoboek af hebben voordat we een jaar terug zijn, dat is in september. Het is ook zo moeilijk om uit duizenden (!) foto’s een selectie te maken…

 3. Mooi zeg! Ik dacht dat scappen altijd heel druk was met allemaal stickers en plaatjes, maar dit vind ik wel echt mooi, niet wat ik verwacht had.

 4. Heel cool!
  Ben zelf ook gek op fotoalbums maken maar heb er helaas te weinig tijd voor :(

 5. Ingrid on 21 juli 2015 at 20:27 said:

  Wat een geweldig mooie spreads! Ik heb hierover een vraagje. Ik heb net de wereld van het digitaal scrappen ontdekt, maar waar haal je al die leuke versieringen/lettertypes etc. allemaal vandaan? Zijn er bepaalde sites die jij aan kan raden? Bedankt alvast!

 6. Wat een prachtig fotoboek heb je gemaakt! Ik ben gek op Amerika en ben door jouw foto’s in gedachte weer even helemaal in het prachtige land :)

 7. Wauw, wat een ontzettend gaaf fotoboek! Heel creatief gedaan, dus dat je er lang mee bezig bent snap ik wel. Je foto’s zien er ook prachtig uit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation