Ik ben in bepaalde situaties echt een denker, en soms maakt dat bepaalde keuzes in het leven wat lastiger. Zo kan ik soms uren nadenken over bepaalde beslissingen en er dan nog niet uitkomen. Met een beetje hulp van mijn vader kom ik er dan vaak wel uit maar dan zijn er zelf al heel wat uurtjes overheen gegaan.

En sommige keuzes in het leven maak ik weer te snel zonder daarbij na te denken over wat ik zelf nou eigenlijk wil. Ik ben iemand die constant rekening houd met anderen en met de gevoelens van anderen en daarbij zet ik mijzelf wel eens opzij. Voor mij was 2013 een zwaar jaar en ik heb daarom ook besloten dat 2014 een jaar wordt waarin ik mijn keuzes ga maken omdat ik ze zelf wil en niet omdat ik rekening hou met een ander.

Via de blog Scrap challenge yourself deed ik mee met hun challenge om met 1 woord jouw jaar te verwoorden. Voor mij is dat het woord “choices” geworden. Ik ga mijn eigen keuzes en mijn eigen leven leiden. Ik ga mijzelf niet meer inhouden omdat een ander dat van mij verwacht en ik ga de dingen doen die ik belangrijk en leuk vind.

Choices

Ik weet dat ik bij bepaalde mensen in mijn leven niet altijd kan zeggen wat ik vind, mijn mening over een bepaald onderwerp wordt niet altijd gewaardeerd terwijl er wel naar gevraagd wordt. Ik zette mezelf dan maar opzij en zei dan maar iets wat diegene wilde horen. Ik ben niet meer van plan om dat te doen, als je mijn mening vraagt dan zul je ook moeten accepteren dat die mening niet hetzelfde is als die van hen. Met deze layout wil ik mijzelf hier aan herinneren. Mijn leven is van mij en ik moet er zelf iets van maken! En in 2014 begin ik daarmee!

Choices-d1

11 Thoughts on “Choices

 1. Great layout! Love the photo and love all the tags and buttons. Great OLW!!!
  So glad you joined us at Challenge YOUrself.

 2. Hi Veronica! I absolutely love your layout! The photo of you is fantastic, and I really like your OLW, too! Thank you so much for playing along with us at Challenge YOUrself!!!

 3. Tracy B on 2 februari 2014 at 14:59 said:

  Great word and your reasoning behind it! Love your design and flow of your page. Perfect finishing touch with the buttons. Thanks for joining in with us at Challenge Yourself!

 4. Goed voornemen! Ik vergeet dat zelf ook nog weleens…

 5. gave LO zeg :D tja die keuzes, daar kamp ik op het moment ook heel erg mee helaas!! maar het gaat je vast lukken!

 6. Love this <3
  Love the picture of you, love the papers you've used and love your word.
  Totally stunning!

  Thank you for sharing with us at Challenge YOUrself! <3

 7. Wow Veronica your beautiful page is so bright and fresh looking. I loved reading your journaling and I wish you all the luck with your 2014 choices. The photo of you is gorgeous! Thanks for sharing your page and OLW with us at Challenge Yourself. xx

 8. I love that you are resolving to take charge in 2014 and follow your own heart. Powerful layout and lovely color scheme. Thanks for playing along with us at Challenge YOUrself!

 9. Cindy Alvarez on 5 februari 2014 at 01:55 said:

  Veronica loce your layout, love the color and the buttons are so nice. Great word that ypu choose. Thanks for playing along with us at Challenge YOUrself

 10. Love this layout, it is so clean and colorful at the same time. The embellishments are so cute and you look gorgeous in the pic <3
  So glad you are playing along with us at Challenge Yourself!

 11. Lisa on 6 februari 2014 at 22:00 said:

  Love all the button clusters on this one. Great job. Thanks for sharing it with us at Challenge Yourself.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation