Alweer een maand voorbij gevlogen. Een maand vol veranderingen voor mij want sinds 1 oktober ben ik werkzaam bij mijn nieuwe baan. Op het begin van de maand is het nog heel gek dat je ergens anders naar toe gaat maar tegen het einde van de maand is het alsof het nooit anders is geweest. Ik heb het dan ook prima naar mijn zin al slokt de baan wel veel tijd op. 

Ik maak daarom wat minder foto’s en sinds ik mijn Samsung Galaxy S5 voor reparatie heb op moeten sturen maak ik al helemaal weinig foto’s. Oeps! Niet leuk! Maar toch kan ik een flink maandoverzicht laten zien.

Oktober01

1. De foto’s van 2012 die gemaakt zijn door Brenda eindelijk verwerkt in een fotoalbum! Wat is ie mooi! || 2. Jullie hebben hem al voorbij zien komen maar wat ben ik toch een trotse tante van deze twee schattige jongens! || 3. Ik doe het niet vaak maar zo nu en dan is een bad best fijn. || 4. Het interieur kan wel een boost gebruiken en dus spuit ik wat dingen koperkleurig! || 5. Date night met vriendje! We gaan samen bowlen bij een compleet verlaten bowlingbaan. || 6. Ik maak alvast wat voederbakjes voor de vogeltjes, maar ik hang ze nog niet buiten. || 7. Feestje bij mijn neef Kevin en zijn vriendin Patty! Gezellig!!! || 8. Knuffelen met mijn boefje. || 9. Verder werken aan mijn vakantie album van Jordanië, ook deze foto’s zijn van 2012…

Oktober02

1. Onderweg naar huis zie ik een regenboog! || 2. Wow wat een prachtig weer nog, en dat in oktober! We relaxen heel de dag buiten. || 3. Samen met mijn moeder en tantetje naar de creatieve beurs in Venray! De tweelingen zitten in de familie. || 4+5. Want met deze tweeling knuffelen is het leukste wat er is! || 6+7. Avondje naar Patty! We (vr)eten een reep chocolonely op en kletsen de hele avond! || 8. Mijn werkplekje! We zitten nu nog in een iniminiepand en we zitten allemaal heel dicht op elkaar, maar ik vind het eigenlijk alleen maar heel gezellig zo. || 9. En weer een avondje bowlen met het personeelsuitje van Johan zijn ouders. Wij mogen dan altijd mee, gezellig!

Oktober03

1. Bootcamp! Survival of the fittest! We moeten de komende tijd allemaal challenges uitvoeren, de eerste was 3 minuten planken en ik ben net over gestapt van de beginners naar de basis dus die viel me wel wat zwaar maar I did it!! Trots! || 2. Jenga! Maar dan in de Tipsy toren variant, een gezellige maar bizarre avond! || 3. Afwassen! Helaas moeten pannen nog altijd afgewassen worden.

 

 

10 Thoughts on “Bye Bye Oktober, Hello November!

 1. Ik gooi mijn pannen in de vaatwasser hoor :)
  Leuk zo’n overzichtje en die neefjes .. om op te vreten :)

 2. Wat een gezellige maand zo! Je neefjes zijn echt heel schattig!

 3. erg leuke foto’s!

 4. Mijn pannen gaan gewoon de vaatwasser in. :) En wat een schatjes die neefjes. <3

 5. Ook hier gaat alles in de vaatwasser. Ideaal zo’n ding. Ik zou er niet meer zonder willen.

 6. Amarins on 2 november 2014 at 14:35 said:

  Wat een heerlijke maand heb je gehad. En wat super dat je nieuwe baan als een jasje past. Top!

 7. Wat een heerlijke foto’s!

 8. Het hele jaar is voorbij gevlogen, niet normaal hoe snel dat gaat tegenwoordig. Leuk overzicht zo! En die Tonys Chocolade.. Hmm te lekker!

 9. Leuke foto’s! Super dat je het zo ontzettend goed naar je zin hebt op je nieuwe werk!

 10. Mamsie on 4 november 2014 at 20:18 said:

  Leuke baan, leuke neefjes,wat wil je nog meer ;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation