About

AboutVeronica

Rovanice is afgeleid van mijn voornaam Veronica. Met wat creativiteit en een beetje husselen is daar Rovanice uitgekomen. Deze naam gebruik ik al jaren op het wereld wijde web en deze nickname hoort echt bij mij. Op mijn blog schrijf ik wat mij bezighoud en probeer ik mijn creatieve uitspattingen te delen.

Ik ben 28 jaar en ik ben geboren en getogen in Veghel. In november 2012 heb ik dit dorp verlaten om in het dorp te gaan wonen waar mijn vriend opgegroeid is: Erp. Ik werk als commercieel medewerker in 3D print branche en naast mijn fulltime baan probeer ik tijd vrij te maken voor mijn vele hobby’s: Scrapbooking, haken, bloggen, digitale fotoalbums maken, koken en natuurlijk ook nog gezelligheid met vrienden. Ik ben dan ook een echt creatief bezig bijtje.

Sinds begin 2014 is hardlopen een echte passie van me geworden, ik vind het heerlijk om mijn hardloopschoenen aan te trekken en met mijn verstand op 0 een paar km te gaan hardlopen. Even weg van het dagelijks leven en de drukte.

One Thought on “About

  1. Alie on 22 oktober 2013 at 14:48 said:

    Ik ben even komen kijken ,leuk om steeds iets van je te lezen
    Je bent inmiddels al met je laatste loodjes bezig met je studie
    Ik wens jou heel veel succes ermee ik weet het zal jou zeker lukken
    Liefs je tante Alie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>